Compliment van een kandidaat

Tussen de complimenten van opdrachtgevers staat nu ook het compliment dat we van Stephan Gorter ontvingen.

Bij Draiv Recruitment zijn we er, koud en zakelijk bekeken, voor de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft grote moeite met het vinden van nieuwe medewerkers, schakelt ons in en betaalt ons voor onze diensten.

Blij met enthousiasme

Juist om die reden zijn we, samen met onze opdrachtgevers, blij met het enthousiasme van kandidaten. Recruitment is mensenwerk. Daarom is het prettige contact met baanveranderaars zo ontzettend belangrijk:

  • Binnen 1 werkdag reactie op sollicitatie
  • Persoonlijke kennismakingen en sollicitatiegesprekken
  • Eerste kennismaking kan, indien gewenst, ’s avonds
  • Snelle opvolging in procedure.

Erg leuk om dit nieuwe compliment met je te delen 🙂 en toe te voegen aan de complimenten pagina.

Een kleine week nadat ik reageerde op de vacature (via LinkedIn) zat ik al bij Ronald op kantoor in Zwolle. Twee weken daarna waren de gesprekken bij m’n nieuwe werkgever klaar en belde Ronald me dat ik was aangenomen.

Het hele sollicitatieproces liep dus lekker snel waarbij Ronald me goed op de hoogte hield per WhatsApp en mail. Ik kon al mijn vragen over de vacature goed bij hem kwijt. Daarnaast was de warme betrokkenheid op mij als persoon van meet af aan fijn.

Van werk veranderen via Draiv Recruitment beviel me uitstekend. Thnx, Ronald.

Stephan GorterStartte in januari 2020, dankzij onze bemiddeling bij de Onderwijs Inkoop Groep