Complimenten

Complimenten aanvaarden we dankbaar bij Draiv Recruitment. Met alles wat we doen in recruitment en interim bemiddeling willen we impact hebben op de ander, zijn bedrijf, zijn loopbaan.

Dankbaar en een beetje trots

Dankbaar en een beetje trots plaatsen we hier wat complimenten van kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast ook even wat namen van opdrachtgevers uit de afgelopen tijd.

Op een hele prettige en vlotte manier een sollicitatieprocedure doorlopen. Ben terecht gekomen bij een club waar ik goed tussen pas – in een mooie en uitdagende functie. Er komt soms een bepaald moment dat een nieuwe baan ontzettend veel meer is dan de juiste sollicitant voor een baan zijn. Heel bijzonder dat Ronald zo snel heeft aangevoeld wie ik was en wat ik wilde doen. We hebben in een zeer korte tijd meerdere concrete opties kunnen bespreken en ik ben kort daarna voorgesteld bij een opdrachtgever van hem: mijn huidige werkgever. Ook dat klikte, dus alle formaliteiten waren opeens slechts formaliteiten. Heel bijzonder dat we zaken zo snel concreet hebben kunnen maken. Super!

Matthijs JuStartte in oktober 2018, dankzij onze bemiddeling bij Huls Adviseurs

Bij Metadecor maken we de bebouwde omgeving van deze wereld een beetje mooier met “spraakmakende gevels”. Ga met een willekeurige medewerker van m’n bedrijf praten en je ziet de oogjes schitteren van trots. Hoog opgeleide bouw- en designprofessionals met een hart voor mooie dingen maken zijn schaars. Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen. In de afgelopen 10 maanden kwamen er al drie nieuwe mensen via hem bij ons werken!

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.

Roelof van der ToornDGA bij Metadecor | opdrachtgever recruitment 2018 / 2019

Afgelopen jaar vonden er allerlei ontwikkelingen plaats bij Huls Adviseurs. Een ontwikkelende en aantrekkende markt in combinatie met het veranderende dienstenpakket van Huls Adviseurs maakten het nodig om op zoek te gaan naar nieuwe mensen. Erg blij dat ik Ronald inschakelde voor recruitment.

Hij vroeg me de hemd van m’n lijf over wat voor nieuwe man/vrouw ik zocht en zette er z’n tanden in. We hadden ook regelmatig contact gedurende het proces. Fijn was dat.


Er is een enorme schaarste in de bouwwereld maar het is ‘m gelukt de juiste man bij ons binnen te loodsen. Ronald: Bedankt!”

Jan Erik HulsAdviseur brandveiligheid en bouwregelgeving + DGA Huls Adviseurs

Een greep uit onze recente opdrachtgevers

zo krijg je ff een idee

Bel me even

We bellen even tijdens kantooruren. Dit verplicht je tot niets en bezorgt je ook geen lawine aan acquisitie 🙂