Complimenten

Complimenten aanvaarden we dankbaar bij Draiv Recruitment. Met alles wat we doen in recruitment en interim bemiddeling willen we impact hebben op de ander, zijn bedrijf, zijn loopbaan.

Dankbaar en een beetje trots

Dankbaar en een beetje trots plaatsen we hier wat complimenten van kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast ook even wat namen van opdrachtgevers uit de afgelopen tijd.

Ik heb Ronald ingehuurd om te helpen met het zoeken naar een projectmanager ICT. Zijn manier van werken en communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Met name zijn eerlijkheid en betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat de samenwerking goed was! Het resultaat is dat ik de vacature in een korte tijd heb kunnen invullen. Ronald is zeker geen standaard recruiter, maar een professional die samen met de klant naar de beste oplossing wil werken!

Bastiaan SpaapenManager ICT bij RCN Vakantieparken (opdracht 2020)

De Onderwijs Inkoop Groep werkt nu al geruime tijd samen met Draiv. In die tijd hebben we Ronald leren kennen als iemand die de mores van het bedrijf probeert te doorgronden en daarbij de juiste mensen voor je zoekt. Het blijft niet bij zoeken, hij vindt ze ook. Ronald kent een enorme drive, is nauwgezet en maakt ‘recruitment’ waar!

Dick GoedhartMede-eigenaar en Directeur Onderwijs Inkoop Groep (opdrachtgever 2019 / 2020)

Binnen een paar uur na mijn sollicitatie had ik Ronald aan de telefoon en planden we het sollicitatiegesprek voor de dag erna. Dit sollicitatiegesprek was via een video verbinding en beviel me, in combinatie met de live vervolggesprekken,  prima. Ook in het eerste videogesprek kreeg ik al een erg goed beeld van de vacature en heb ik mezelf ook goed kunnen presenteren.

Wout BosmanStartte via ons recruitment als Bedrijfsleider bij Vackracht (opdracht 2020)

Een kleine week nadat ik reageerde op de vacature (via LinkedIn) zat ik al bij Ronald op kantoor in Zwolle. Twee weken daarna waren de gesprekken bij m’n nieuwe werkgever klaar en belde Ronald me dat ik was aangenomen.

Het hele sollicitatieproces liep dus lekker snel waarbij Ronald me goed op de hoogte hield per WhatsApp en mail. Ik kon al mijn vragen over de vacature goed bij hem kwijt. Daarnaast was de warme betrokkenheid op mij als persoon van meet af aan fijn.

Van werk veranderen via Draiv Recruitment beviel me uitstekend. Thnx, Ronald.

Stephan GorterStartte in januari 2020, dankzij onze bemiddeling bij de Onderwijs Inkoop Groep

Na tevergeefse pogingen via vacaturebanken hebben we eind 2018 een beroep gedaan op Ronald Kloens. Het recruitment voor een internationale salesrol binnen Optex Technologies bleek bij hem in zeer goede handen. 3 maanden nadat we met Ronald kennis maakten tekende onze nieuwe collega zijn arbeidsovereenkomst. Wat prettig was dat Ronald uitgebreid de tijd nam om ons bedrijf en de vacature goed te doorgronden. Hij hield regelmatig contact met me, hield het tempo er goed in zonder dat hij cv’s ging “schuiven” zoals je wel eens bij andere recruitment bureaus meemaakt.

De gesprekken met de sollicitanten en Ronald waren goed. Ronald zorgde er echt voor dat iedereen goed aan bod kwam en deinsde er niet voor terug de kandidaten op een positieve manier “aan de tand te voelen”.

Ronald: Bedankt!

Ronald de VreedeDivisional Director EMEA Entrance | Optex Technologies B.V. (opdracht 2019)

Bij Metadecor maken we de bebouwde omgeving van deze wereld een beetje mooier met “spraakmakende gevels”. Ga met een willekeurige medewerker van m’n bedrijf praten en je ziet de oogjes schitteren van trots. Hoog opgeleide bouw- en designprofessionals met een hart voor mooie dingen maken zijn schaars. Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen. In de afgelopen 10 maanden kwamen er al drie nieuwe mensen via hem bij ons werken!

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.

Roelof van der ToornDGA bij Metadecor | opdrachtgever recruitment 2018 / 2019

Afgelopen jaar vonden er allerlei ontwikkelingen plaats bij Huls Adviseurs. Een ontwikkelende en aantrekkende markt in combinatie met het veranderende dienstenpakket van Huls Adviseurs maakten het nodig om op zoek te gaan naar nieuwe mensen. Erg blij dat ik Ronald inschakelde voor recruitment.

Hij vroeg me de hemd van m’n lijf over wat voor nieuwe man/vrouw ik zocht en zette er z’n tanden in. We hadden ook regelmatig contact gedurende het proces. Fijn was dat.


Er is een enorme schaarste in de bouwwereld maar het is ‘m gelukt de juiste man bij ons binnen te loodsen. Ronald: Bedankt!”

Jan Erik HulsAdviseur brandveiligheid en bouwregelgeving + DGA Huls Adviseurs

Een greep uit onze recente opdrachtgevers

zo krijg je ff een idee

Bel me even

We bellen even tijdens kantooruren. Dit verplicht je tot niets en bezorgt je ook geen lawine aan acquisitie.