Headhunter in Zwolle

Zullen we even bellen?

Direct antwoord op je vragen en, als je dat wilt, plannen we een kennismaking in.

  • Kennismaken zonder verplichting
  • Fatsoenlijke tarieven
  • Faire garantieregeling

Headhunter in Zwolle

De regio Zwolle was, in economisch opzicht, echt een groei regio te noemen voordat de Corona crisis losbarstte. Een headhunter die z’n vak verstaat en de regio kent is voor steeds meer vacante posities onmisbaar. Bij Draiv Recruitment, headhunter in Zwolle merken we dat bijna dagelijks.

Als ervaren rot in het vak verstaan we de bewegingen op de arbeidsmarkt. Het bracht ons vanaf 2018 terug in de schoolbanken bij toonaangevende docenten op het gebied van headhunting. Daarnaast hebben we slimme keuzes gemaakt op het gebied van headhunting software. Keuzes die er regelmatig voor zorgen dat collega headhunters ons inschakelen om in discretie mee te helpen.

Headhunter in Zwolle: Juist voor het MKB

De economische groei in de regio Zwolle was de laatste jaren bovengemiddeld. Met een groei van 3% (2019) behoorde de regio Zwolle tot 1 van de best presterende regio’s in ons land. Als lokale headhunter merkten we dan ook dat het MKB in de regio Zwolle echt behoefte had aan “hotshots” uit de markt. Die sturen je geen open sollicitatie maar moeten gevonden, benaderd en daarna verleid worden om eens te komen praten. De grotere ruimte in de arbeidsmarkt na de uitbraak van Corona verandert dat eigenlijk niet.

Komen praten bij de headhunter

Draiv Recruitment is actief vanuit de regio Zwolle en heeft opdrachtgevers door heel het land.

We houden in onze aanpak niet van kouwe drukte en onnodige franje. We gaan voor kwaliteit:

  • Gedegen gesprekscyclus: Online en uiteraard face-to-face
  • Wetenschappelijk gevalideerde assessments
  • Eerlijke en uitgebreide presentatie van de kandidaat

Hoge kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs

Headhunters en recruiters zijn nog weleens geneigd extreme vergoedingen te vragen voor hun diensten. Bij Draiv Recruitment doen we daar uit principe niet aan mee. Natuurlijk: We kennen dat gevoel als je moet kiezen tussen goedkoop, modaal geprijsd en duur. “Die goedkope: Daar zal wel wat me wezen”. Vraag het onze bestaande opdrachtgevers gerust.

Oh ja: Onze tarieven staan gewoon op de website. Deze staan gewoon vast, ongeacht het bruto jaarloon van de kandidaat die wij als headhunter Zwolle bij je aanbrengen.