Recruitment abonnement

Ja, je leest het goed: Bij Draiv Recruitment bieden we naast de “losse” recruitment diensten ook een recruitment abonnement aan.

Afscheid van je buikpijn

Het kan zomaar een uitkomst zijn als je bedrijf lekker (of meer dan dat) draait maar de instroom van nieuw talent echt een buikpijndossier voor je is. Het kan ook zijn dat je sterke aanwijzingen hebt dat bestaande medewerkers de organisatie gaan verlaten hetgeen logisch is in deze krapper arbeidsmarkt.

Slimme keuze: Je eigen corporate recruiter

Voor dit soort situaties kan een recruitment abonnement een slimme keuze zijn. Je hebt dan voor een jaar lang je externe corporatie recruiter die toegewijd voor je aan het werk is in je werkgeversmerk neerzetten en interessante kandidaten voor je opspeurt, spreekt en met jou bespreekt.

Je bent dan verlost van:

  • Hijgerige bureaus die je bestoken met niet-relevante cv’s
  • Bureaus die je belachelijk hoge tarieven vragen
  • Stress en tijd die het (dreigend) gebrek aan medewerkers je opleverde

Wat het je oplevert is veel mooier:

  • Je eigen recruiter die echt schouder-aan-schouder met je staat
  • De beste kandidaten uit de markt worden aan je gepresenteerd
  • Je werkgeversmerk krijgt bekendheid in de markt
  • Geen verrassingen als het gaat om kosten
  • uiterst fatsoenlijke tarieven (maatwerk en nog scherper dan onze tarieven voor eenmalig recruitment)
  • Branche exlusiviteit (per branche sluiten we 1 abonnement per jaar af)

Meer weten?

Vul je telefoonnummer even in, onderaan de pagina en ik bel je terug

Persoonlijk en betrokken

Voor werkzoekende en opdrachtgever is Ronald Kloens de enige contactpersoon. We houden nauw contact met jou als opdrachtgever tijdens de opdracht.

’s Avonds open

Schaars talent is druk in de huidige job. kennismaken ’s avonds vinden we dan ook heel gewoon. Ook dan is de koffie gewoonweg “super”, bij ons in Zwolle.

Zoeken en vinden

We maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten om schaars talent te vinden, te benaderen en aan je bedrijf te koppelen.

Steeds up2date in het vak

Elk jaar investeren we in goede trainingen, congressen op het gebied van recruitment, sourcing en arbeidsmarktcommunicatie. Jij verdient een recruiter anno nu, toch?

Fatsoenlijke tarieven

Aan het gegraai binnen de recruitment wereld doen we niet mee. Gewoon eerlijk en fair met geld. Onze tarieven staan ook gewoon op de website: Lekker duidelijk, toch?

Werken-bij-video

Wanneer jij en de betrokken medewerkers daar ook achter staan maken we een korte en wervende video. Kandidaten haken dan makkelijker aan op de vacature.

Roelof van der Toorn | DGA Metadecor

Blij dat ik Ronald heb leren kennen

“Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen……

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.”

Jan Erik Huls | DGA Huls Adviseurs

Erg blij dat ik Ronald inschakelde

“Erg blij dat ik Ronald inschakelde voor recruitment……
Er is een enorme schaarste in de bouwwereld maar het is ‘m gelukt de juiste man bij ons binnen te loodsen. Ronald: Bedankt!””

Bel me even

We bellen even tijdens kantooruren. Dit verplicht je tot niets en bezorgt je ook geen lawine aan acquisitie 🙂