Recruitment uitbesteden

Je kunt er als MKB ondernemer, maar ook als HR adviseur, echt wakker van liggen. Waar haal ik de juiste mensen vandaan?

Je hebt misschien van alles al geprobeerd: Van adverteren in het plaatselijk sufferdje tot dure campagnes met een reclamebureau. Helaas: niets hielp.

Het zijn ook barre tijden. De economie gaat als een tierelier met als nevenefect een ongekende schaarste aan personeel.

inschakelen recruitmentbureau

Het inschakelen van een recruitmentbureau kan zomaar iets zijn waar je tegenop ziet;

  • Wat kan zo een bureau wat ik zelf niet kan?
  • Gaan ze wel snappen wat voor mensen ik nodig heb?
  • Ik hoor van idioot hoge tarieven. Hoe zit dat?

Logische vragen, lijkt me.

Als je Draiv Recruitment inschakelt start dat, wat ons betreft, met erg goed naar je luisteren. Daarnaast vertellen we je graag wat Draiv Recruitment een opvallend recruitmentbureau maakt.

Ik spreek je graag.

Bel me even

We bellen even tijdens kantooruren. Dit verplicht je tot niets en bezorgt je ook geen lawine aan acquisitie 🙂

Persoonlijk en betrokken

Voor werkzoekende en opdrachtgever is Ronald Kloens de enige contactpersoon. We houden nauw contact met jou als opdrachtgever tijdens de opdracht.

’s Avonds open

Schaars talent is druk in de huidige job. kennismaken ’s avonds vinden we dan ook heel gewoon. Ook dan is de koffie gewoonweg “super”, bij ons in Zwolle.

Zoeken en vinden

We maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten om schaars talent te vinden, te benaderen en aan je bedrijf te koppelen.

Steeds up2date in het vak

Elk jaar investeren we in goede trainingen, congressen op het gebied van recruitment, sourcing en arbeidsmarktcommunicatie. Jij verdient een recruiter anno nu, toch?

Fatsoenlijke tarieven

Aan het gegraai binnen de recruitment wereld doen we niet mee. Gewoon eerlijk en fair met geld. Onze tarieven staan ook gewoon op de website: Lekker duidelijk, toch?

Werken-bij-video

Wanneer jij en de betrokken medewerkers daar ook achter staan maken we een korte en wervende video. Kandidaten haken dan makkelijker aan op de vacature.

Jan Erik Huls | DGA Huls Adviseurs

Erg blij dat ik Ronald inschakelde

“Erg blij dat ik Ronald inschakelde voor recruitment……
Er is een enorme schaarste in de bouwwereld maar het is ‘m gelukt de juiste man bij ons binnen te loodsen. Ronald: Bedankt!””

Roelof van der Toorn | DGA Metadecor

Blij dat ik Ronald heb leren kennen

“Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen……

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.”