Gedreven door ambitie

Recruitment en Interim recruitment

Onder de naam Draiv Recruitment ben ik actief in recruitment.

Ik doe dat vanuit een recruitment bureau positie voor losse opdrachten, met name in het Midden- en kleinbedrijf en ben daarnaast actief als interim recruiter voor als er in een langere periode een grotere uitdaging ligt in hands-on recruitment, strategie, employer branding, arbeidsmarktcommunicatie.

Opvallend anders

Gedreven door ambitie

Gedrevenheid staat misschien wel in de top 10 van “jeukwoorden”, zeker in de wereld van vacatures en sollicitaties.

Het jeuken verandert in iets prikkelends als gedrevenheid ergens over gaat. Bij Draiv Recruitment gaat gedrevenheid over jouw ambities, of je nu MKB ondernemer, HR adviseur of werkzoekende bent.

Draiv Recruitment is een voortzetting van wat ik sinds 2013 vanuit Sollicipuur deed voor diverse bedrijven, organisaties door heel het land: Werving en selectie van hbo/wo opgeleide professionals. In juni 2019 is Sollicipuur verder gegaan in outplacement en is Draiv Recruitment als frisse, eigenwijze zus “geboren” om schaars talent voor jouw organisatie te zoeken, te vinden en aan je voor te stellen.

Het wemelt van de recruitment bureaus maar Draiv Recruitment is in een aantal zaken opvallend. Lees zeker even verder en het wordt je duidelijk.

Up-to-date in recruitment

Steeds beter worden

De wereld van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie is altijd in beweging. Vanuit Draiv Recruitment weiger ik daarin passief te zijn of vast te houden aan oude waarheden en methodes. Regelmatig ben ik een dagje minder goed bereikbaar en volg ik een zinvolle training of bezoek ik een vakgerelateerd congres.

Ik vind m’n vak gewoonweg leuk en jij verdient de beste dienstverlening in recruitment. Toch?

Een greep uit de trainingen van afgelopen jaren:

  • Tweedaagse training Search & Sourcing | Hoe bespeel je het internet om schijnbaar onvindbaar talent te zoeken, te vinden en te benaderen voor je opdrachtgever? Training werd verzorgd vanuit de Academie voor arbeidsmarktcommunicatie en verzorgd door twee toonaangevende trainers op dat gebied (2018)
  • 1-daagse training Sourcing (2018)
  • Werf& Congres voor professionals arbeidsbemiddeling (2018, 2019)
  • Training Vacatureteksten schrijven | Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie (2019)
  • Webinar “Masterclass LinkedIn Recruiter” (2021)
  • Webinar “Verhoog je responsrate” Effectiever mailen met schaarst talent (2021)

Om kandidaten goed te kunnen vinden investeer ik voortdurend in software en systemen. Een voorbeeld is de jaarlijkse licentie op het meest uitgebreide recruiterpakket van LinkedIn.

Talent vinden

Specialist in searching & sourcing

Sinds 2001 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling en dat zou zomaar reden kunnen zijn te doen alsof ik “alles wel weet”. Je zou ervan schrikken als je ontdekt hoeveel mensen zich zo werkelijk gedragen. In 2017 schrok ik wakker als het gaat om de stevige veranderingen in de arbeidsmarkt. Een enorme schaarste aan geschikt personeel.

Ik heb me met trainingen en zelfstudie gespecialiseerd in het vinden van schijnbaar onvindbaar talent (hbo / wo). Zelfs collega-recruiters schakelen me geregeld in.

Wel zo plezierig

Persoonlijke aanpak

Voor alle betrokkenen en in alle communicatie heb je contact met mij, Ronald Kloens. Mijn aanpak kenmerkt zich door een heldere communicatie, eerlijkheid en grote interesse in mens en organisatie.

Ik wil contact

Je hebt binnen 1 werkdag even contact