Roelof van der Toorn

Roelof van der Toorn | DGA Metadecor

Juiste mensen vinden

Bij Metadecor maken we de bebouwde omgeving van deze wereld een beetje mooier met “spraakmakende gevels”. Ga met een willekeurige medewerker van m’n bedrijf praten en je ziet de oogjes schitteren van trots. Hoog opgeleide bouw- en designprofessionals met een hart voor mooie dingen maken zijn schaars. Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen. In de afgelopen 10 maanden kwamen er al drie nieuwe mensen via hem bij ons werken!Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.
Marloes Jacobs - Bosma

Marloes Jacobs - Bosma | Teamleider Recruitment Leger des Heils Amsterdam

Heeft veel kennis

Vanaf oktober 2021 samengewerkt met Ronald in de rol van interim recruiter bij het Leger des Heils in Amsterdam. Het is prettig samenwerken met Ronald. Hij pakt de zaken goed op en heeft veel ervaring binnen het recruitmentvak. Hij heeft veel kennis van arbeidsmarktcommunicatie wat hij heeft ingezet binnen het Leger des Heils in Amsterdam.
Saskia Drenth

Saskia Drenth | Teamleider a.i. woonlocatie jongeren Leger des Heils Amsterdam

Gedegen en mensgericht

Ronald en ik hebben met veel plezier samengewerkt bij het Leger des Heils. Ronald heeft mij ondersteund als interim recuiter bij het samenstellen van een nieuw team voor een jongerenlocatie. Ronald werkt zeer gedegen en is mensgericht. Hij denkt in mogelijkheden en weet kwaliteiten van sollicitanten in het gesprek naar boven te halen.
Bastiaan Spaapen

Bastiaan Spaapen | Manager IT bij RCN Vakantieparken

Geen standaard recruiter

Ik heb Ronald ingehuurd om te helpen met het zoeken naar een projectmanager ICT. Zijn manier van werken en communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Met name zijn eerlijkheid en betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat de samenwerking goed was! Het resultaat is dat ik de vacature in een korte tijd heb kunnen invullen. Ronald is zeker geen standaard recruiter, maar een professional die samen met de klant naar de beste oplossing wil werken. Zijn manier van werken en communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Met name zijn eerlijkheid en betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat de samenwerking goed was! Het resultaat is dat ik de vacature in een korte tijd heb kunnen invullen.
profielfoto Frank Schoenmakers

Frank Schoenmakers | Teamleider recruitment a.i. Leger des Heils Amsterdam

Snel 'op vlieghoogte'

Ik leerde Ronald kennen binnen team Recruitment van het Leger des Heils Amsterdam. Omdat hij als interim recruiter de recruitmentprocessen door en door kent, was hij snel 'op vlieghoogte' en had hij vlug z'n eigen caseload op orde. Ook op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en sourcing bracht hij waardevolle kennis in. Het prettige aan samenwerken met Ronald is dat hij er bovenop zit, zowel richting kandidaat alsook richting interne klant. Die snelheid van zijn procedures leverde aantoonbaar resultaat op

Stephan Gorter | Nieuwe medewerker voor opdrachtgever | Stephan Gorter

Warme betrokkenheid

Een kleine week nadat ik reageerde op de vacature (via LinkedIn) zat ik al bij Ronald op kantoor in Zwolle. Twee weken daarna waren de gesprekken bij m’n nieuwe werkgever klaar en belde Ronald me dat ik was aangenomen.Het hele sollicitatieproces liep dus lekker snel waarbij Ronald me goed op de hoogte hield per WhatsApp en mail. Ik kon al mijn vragen over de vacature goed bij hem kwijt. Daarnaast was de warme betrokkenheid op mij als persoon van meet af aan fijn.Van werk veranderen via Draiv Recruitment beviel me uitstekend. Thnx, Ronald.
Wout Bosman

Wout Bosman | Nieuwe medewerker voor Vakkracht

Goed beeld vacature

Binnen een paar uur na mijn sollicitatie had ik Ronald aan de telefoon en planden we het sollicitatiegesprek voor de dag erna. Dit sollicitatiegesprek was via een video verbinding en beviel me, in combinatie met de live vervolggesprekken,  prima. Ook in het eerste videogesprek kreeg ik al een erg goed beeld van de vacature en heb ik mezelf ook goed kunnen presenteren.
Ronald de Vreede

Ronald de Vreede | Divisional Director EMEA Entrance | Optex Technologies B.V. Ronald de Vreede

Aan de tand voelen

Na tevergeefse pogingen via vacaturebanken hebben we een beroep gedaan op Ronald Kloens. Het recruitment voor een internationale salesrol binnen Optex Technologies bleek bij hem in zeer goede handen. 3 maanden nadat we met Ronald kennis maakten tekende onze nieuwe collega zijn arbeidsovereenkomst. Wat prettig was dat Ronald uitgebreid de tijd nam om ons bedrijf en de vacature goed te doorgronden. Hij hield regelmatig contact met me, hield het tempo er goed in zonder dat hij cv’s ging “schuiven” zoals je wel eens bij andere recruitment bureaus meemaakt.De gesprekken met de sollicitanten en Ronald waren goed. Ronald zorgde er echt voor dat iedereen goed aan bod kwam en deinsde er niet voor terug de kandidaten op een positieve manier “aan de tand te voelen”.Ronald: Bedankt!
Auke Brattinga

Auke Brattinga | Eigenaar | Books unlimited

Degelijk en betrouwbaar

Ronald zocht en vond onze nieuwe accountmanager in korte tijd. Ronald werkt het gehele proces degelijk en betrouwbaar af, communiceert voortdurend over de voortgang en staat ook in voor een goede nazorg. Recruiter, headhunter, DRAIV is ‘the best of both worlds.
Linda de Haan - Koldenhof

Linda de Haan - Koldenhof | starter bij opdrachtgever | Linda de Haan - Koldenhof

Enthousiast en kundig

Ronald is een gedreven en enthousiaste professional op het gebied van recruitment. Hij is enthousiast en kundig werkzoekenden te koppelen aan organisaties en instellingen en hen de kracht van deze samenwerking te laten ervaren. Ronald is professioneel heeft humor en geeft je bovenal een prettig gevoel bij het sollicitatieproces. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Mede door Ronald begin ik binnenkort in m’n nieuwe baan.

Vacature updates in je mailbox

Ontvang een mailtje als er een nieuwe vacature geplaatst wordt.

Wel zo handig. Toch?